Meny Lukk

Dwarf Mine Slot

dwarfs mine slot ny spilleautomat

Nisser og dverger bygger i berget. Men, I Dwarf Mine Slot kan du være med og finne store skatter.

Dwarf Mine Slot

Den nye spilleautomaten fra Yggdrasil har fått det passende navnet Dwarf Mine Slot. Som kjent er disse iherdige når det gjelder å hakke frem de skjulte skattene, og det kan du være sikker på at de også er på denne spilleautomaten.

Det er et veldig uvanlig spill som passer godt for spilleautomater på mobil. Når du åpner spillet vil du se dvergen som står på høyre side av hjulene dine. Denne står klar til å jekke, men det kan vi ta senere. Spillet har 5×4 hjul, og det er ingen gevinstlinjer, men du har opptil 16807 Ways to Win.

Det er også noen interessante slotfunksjoner på dette nye spillet fra Yggdrasil. Vi snakker selvsagt om forskjellige typer Free Spins. Det sammen med en tilbakebetalingsprosent på 96,8 % gjør dette til en veldig spennende spilleautomat på nett.

16807 Ways to Win

Når du starter spillet har du 5×4 hjul med 1024 Ways to Win, men som nevnt så står dvergen klar til å jekke stemningen opp et par hakk. Når du lander et Expanding Bonus Symbol vil dvergen jekke, og da blir det lagt til en rad slik at du har 5×5 hjul. Dette kan fortsette til du har 5×7 hjul. Da vil du ha hele 16807 Ways to Win.

Dwarf Mine gratisspinn

Alt blir bedre med gratisspinn. Når du lander 3 Expanding Bonus Symbol får du 10 Dwarf Mine gratisspinn. Når du spiller disse vil du ha 5×7 hjul med 16807 Ways to Win.

Dette er ikke de eneste gratisspinnene du kan sikre deg. På venstre side har du nemlig samlinger av krystaller. Disse 4 samlingene kan gi deg forskjellige gratisspinn når du har fullført samlingen.

Disse gratisspinnene har spesielle Super High Value Symbol og du spiller selvsagt med alle posisjoner på hjulene slik at du kan finne store gevinster på 16807 ulike måter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *